Disposem de 9 habitacions i un apartament. Són espais grans, amb possibilitat d’afegir-hi llits supletoris. Totes equipades amb dutxa sense plat per tal de respectar l’accessibilitat. Els matalassos són de làtex i algun dels llits són motoritzats. Les habitacions estan equipades amb teixits nobles com el cotó, la llana o la ploma. Per contra, fugim dels materials plàstics i sintètics.

1

HABITACIÓ DOBLE Disposem d’un total de 8 habitacions dobles acollidores, confortables i amb vistes a la Vall de Lord. Disposen d’un llit de matrimoni o dos llits, bany complet privat, televisió de pantalla plana, calefacció central, assecador de cabell i Wi-Fi. L’allotjament en habitació doble inclou un esmorzar amb productes de la zona. Dues de les 8 habitacions dobles permeten afegir un llit extra i acollir 3 persones.

2

HABITACIÓ FAMILIAR Disposem d’1 habitació familiar acollidora i còmode pensada per a una família amb un o dos nens. Disposa de dos llits de matrimoni, bany complet privat, televisió de pantalla plana, calefacció central, assecador de cabell i Wi-Fi. L’allotjament en habitació familiar inclou un esmorzar amb productes de la zona.

3

APARTAMENT Apartament adaptat amb dues habitacions amb llit de matrimoni, bany amb dutxa, cuina equipada i sala d’estar menjador. També disposa de  televisió de pantalla plana, calefacció central, assecador de cabell i Wi-Fi. L’allotjament a l’apartament no inclou esmorzar.